КЗ "Центр культури та дозвілля"
Чопської міської територіальної громади

Нарада працівників культури КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ»


 7 квітня 2021 року в приміщенні Центру культури та дозвілля відбулась
нарада  працівників КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ» з філіями.


Директор В.Сентипал дала загальну оцінку діяльності клубних закладів Чопської МТГ, акцентувала увагу на важливості спільної роботи працівників культури та громади.

Основний акцент було зроблено на модернізацію клубної діяльності на селі, поліпшення ефективності роботи клубних закладів ТГ на основі поєднання традиційних та новітніх форм і методів культурно-дозвіллєвої діяльності.

Під час засідання висвітлювались питання організації клубної роботи, зокрема, проведення масових заходів та участь творчих колективів в тих чи інших концертах, конкурсах, фестивалях. Увагу присутніх було зосереджено на підготовці до першочергових заходів, а саме: 35 – річчя аварії на Чорнобильській АЕС, Дня Матері, Дня Конституції України, Дня незалежності України. Також, Віра Сентипал наголосила на необхідності дотримання протиепідемічних заходів в період карантину і висвітлення роботи клубних установ в соціальних мережах та проведення заходів в режимі онлайн.

Перед працівниками було поставлено конкретні доручення щодо благоустрою прилеглих територій.

Зосередили увагу на підготовці до переатестації колективів для підтвердження звання «народний» (зразковий) аматорський.

Представники клубної галузі обговорили і проблемні питання - покращення матеріально-технічної бази клубних закладів та соціальне забезпечення працівників.

Нарада пройшла в конструктивній та позитивній атмосфері.