КЗ "Центр культури та дозвілля"
Чопської міської територіальної громади

Новини

Підвищення кваліфікаційного рівня працівника

Дата створення: 14:09 18.09.2020

У теперішніх умовах розвитку культурно - мистецької освіти, нових вимог та підходів до нього, неперервного підвищення кваліфікаційного рівня працівників у виникнувших умовах сучасності виходить на передній план!

Чопська міська дитяча бібліотека

Дата створення: 16:04 11.08.2020

     

«Вони тримали за нас небо»

Дата створення: 10:48 24.02.2020

20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні, уся Україна вшановує пам’ять загиблих учасників Революції Гідності. Ми також не можемо  не віддати шану загиблим у ці дні шість   років тому, під час протистояння між українським народом і тодішнім режимом. Ми низько схиляємо голови перед відвагою та самовідданістю, силою духу і стійкістю громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави,

PARK FOOD FEST  "Боздоська палачінта - 2020"

Дата створення: 12:10 18.02.2020

 У неділю, 16 лютого, колективи Чопського міського Будинку культури взяли участь у PARK FOOD FEST  "Боздоська палачінта - 2020" , який проходив у Боздошському парку. Як сонечко світило та радувало всіх присутніх своїми промінчиками, так і вокальний ансамбль "Чупа чупс" разом з нашими солістами Валентиною Горбей та Вікторією Грішин зігрівали присутніх своїм співом.    І, звичайно, візитною карткою нашого Будинку культури є комедійним дует "Кумочки" у складі #ВіраСентипал та #ОксанаВолос , які додали родзинку до концертної програми фестивалю.

ІІІ фестиваль колядок та вертепів “Колядуймо разом”.

Дата створення: 14:45 20.01.2020

14 січня, у Чопі пройшов ІІІ фестиваль колядок та вертепів “Колядуймо разом”.

Коляда понад містом лунає

Дата створення: 14:59 10.01.2020

9 січня із самого ранку , колективи Чопського міського будинку культури дарували веселий різдвяний настрій чопівчанам.Своїми побажаннями ми вітали працівників Чопської міської ради ,колективи та відвідувачів Чопської залізниці,міских ресторанів,магазинів,і тд. 

Результати обласного огляду-конкурсу районних і міських будинків культури та методичних центрів.

Дата створення: 12:57 17.12.2019

13 грудня в обласному організаційно-методичному центрі культури відбулася обласна нарада директорів РБК, МБК, керівників методичних центрів та спеціалістів ОТГ, під час якої відбулося нагородження переможців обласного огляду-конкурсу районних і міських будинків культури та методичних центрів.

святкові заходи, присвячені Дню волонтера та Дню Збройних сил України.

Дата створення: 10:31 06.12.2019

3 грудня, у Чопському міському Будинку культури відбулися святкові заходи, присвячені Дню волонтера та Дню Збройних сил України. На заході були присутні міський голова Валерій Самардак, секретар міської ради Михайло Чолавин, керівник ГО “Українська асоціація інвалідів АТО в Закарпатській області” В’ячеслав Харченко, представники комітету допомоги солдатським матерям, дружинам і учасникам АТО, громадської організації “Ветерани війни та учасники бойових дій м. Чоп”, небайдужі мешканці міста.