КЗ "Центр культури та дозвілля"
Чопської міської територіальної громади

День спорту в Чопі

12 червня у місті Чоп, на стадіоні «Локомотив», було проведено «День спорту». Всі поціновувачі здорового образу життя зібралися для надзвичайної події, а саме, з нагоди Міжнародного Олімпійського дня який відмічають саме в червні. Участь у ньому взяли також вихованці Чопської ДЮСШ та учні, які відпочивають у таборі з денним перебуванням на базі Чопського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2.

На початку заходу секретар Чопської міської ради Галина Цар привітала всіх учасників та нагородила 17 юних спортсменів-переможців чемпіонатів Закарпатської області серед молоді із легкої атлетики, боксу та художньої гімнастики сертифікатами на грошову премію у розмірі 1000 грн та 1500 грн. Серед них були і три спортсмени, які виконали розряди Кандидатів у майстри спорту з боксу.

Дорогі друзі!Пам'ятайте, у кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота, і щоб її досягти потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення своєї мрії. Бажаємо кожному із вас обов'язково її досягти!

Сьогодні ми боремося за наше майбутнє, кожен на своєму фронті. Розуміємо, що особливо в такий період маємо активно діяти на благо розвитку нашої країни, нашого майбутнього.

Олімпійський день, пізнавальна та навчальна складові, а також реалізація олімпійських цінностей допоможе згуртувати український народ незалежно від місць перебування на території України чи за кордоном в одному русі до МИРУ та ПЕРЕМОГИ.