КЗ "Центр культури та дозвілля"
Чопської міської територіальної громади

до дня 150-річчя Лесі Українки

25 лютого 2021 року вся Україна відзначала 150-річницю від дня народження видатної української письменниці та громадської діячки Лесі Українки.

Незалишилися осторонь і працівники КЗ «Центр культури та дозвілля» Чопської МТГ,  в особі керівника театральної студії «КРиЛА» Оксани Юріївни Волос, яка організувала онлайн проєкт «На крилах Лесиної поезії».

Майже всіма вихованцями студії, різного віку від 5 до 14 років,  було вивчено  і відзнято декламування творів видатної письменниці, та опубліковані на нашій сторінці в мережі Фейсбук.

Дирекція КЗ «Центр культури та дозвілля» Чопської МТГ, подякувала всім студійцям за роботу. Дипломи за участь, за популяризацію творів поетеси, за вміння розкрити свій талант отримали такі декламатори:

Віталій Капко, Кондратюк Анна, Чижмар Антоніна, Вересюк Роман, Волос Інеса, Зубець Анна, Зубець Юля.

З 5 по 25 лютого в  КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури» ЗОР  був оголошений онлайн проєкт «Поетична квітка України», в якому зв’яли участь понад 150 виконавців з різних куточків Закарпаття, а також Львівської та Чернівецької областей.. Поважна комісія продивившись весь матеріал вирішила нагородити 7 учасників, серед яких Оксана Волос – заступник директора з культурно-масової, інформаційної та науково-методичної роботи КЗ «Центр культури та дозвілля» Чопської МТГ, керівник театральної студії «КРиЛА»

.