КЗ "Центр культури та дозвілля"
Чопської міської територіальної громади

Підвищення кваліфікаційного рівня працівника

У теперішніх умовах розвитку культурно - мистецької освіти, нових вимог та підходів до нього, неперервного підвищення кваліфікаційного рівня працівників у виникнувших умовах сучасності виходить на передній план!

З 14 по 18 вересня 2020 р., Оксана Юріївна Волос, заступник директора та керівник аматорської театральної студії "Крила"

разом із викладача театральних відділень шкіл мистецтв області, проходили обласні курси підвищення кваліфікації працівників культури з метою удосконалення професійної майстерності та набуття нових ідей на базі КЗВО "Ужгородський інститут культури і мистецтв" Закарпатської обласної ради.

Завдяки директору, Наталії Шетелі, яка сприяє розвитку театрального мистецтва та культури в цілому, ми маємо змогу здобувати фахову мистецьку освіту та отримувати додатковий кваліфікаційний рівень для працівників мистецьких шкіл і працівників закладів культури.

Завдяки  курсам, Оксана Юріїна, здобула багато нових корисних вмінь та навичок для використання у своїй практичній діяльності. Отримали натхнення та свіжі ідеї для подальшої роботи.

Бажаємо Оксані Юріївній, успіху, втілення задумів та творчих злетів.