КЗ "Центр культури та дозвілля"
Чопської міської територіальної громади

Шануємо героїв імена

Герої по-різному проходили свій шлях.

Хтось був вже батьком, хтось чекав дитину.

Лише війна міцний залізний цвях,

Так несподівано забила в домовину.

Щодня втрачаєм мужніх ми людей.

І у скорботі країна вся ридає …

Та ми, Герої, не забудем, Вас

Тому, що в нас ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки, коли проливали кров патріоти. Адже , хто не знає минулого, той не вартий майбутнього.

Вірність і мужність – ось головні риси героїв: вірність своєму ідеалу та мужність у втіленні цього ідеалу в життя. Вірність і мужність аж до смерті!

Герої творять дійсність, герої формують обличчя світу – вчора, сьогодні і завтра, бо вони готові віддати все, і в тому числі своє життя, щоби осягнути свою мету, щоби здійснити свою мрію.

«Шануймо героїв імена» під такою назвою сьогодні, 20 лютого пройшов тематичний захід до Дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Присутні мали змогу поринути в ті страшні події 18-20 лютого 2014 року. Колективи КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ» підготували програму в якій взяли участь: вихованці театральної студії «Крила», вихованка гуртка конферанс та художнє слово Анна Морохова (керівник Оксана Волос), вокальні ансамблі «Талісман», «Феєрверк», солісти Анна Павлечко та керівник студії сучасної естрадної пісні «Феєрверк» Віра Сентипал. А працівники КЗ «Опорна міська бібліотека Чопської МТГ» (В.о. директора Еріка Кароль) підготували тематичну виставку.

На завершення заходу голова громадської організації «Учасники бойових дій» м.Чоп Віталій Юрійович Підвисоцький та В.о.директора КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ» поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим в зоні проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил.