КЗ "Центр культури та дозвілля"
Чопської міської територіальної громади

У ЧОПСЬКОМУ ЗАГОНІ ВІДЗНАЧАЛИ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

3 травня у  Чопському прикордонному загоні відзначали 101-шу річницю від створення прикордонного відомства.  Свято розпочалося із патріотичного відео.

 У святковій залі було велелюдно. Привітати «зелених беретів» приїхали гості з Закарпатської обласної адміністрації, Закарпатської обласної та Чопської міської ради, представники правоохоронних органів та ветерани Держприкордонслужби. 

Найсумлінніших правоохоронців нагородили державними та відомчими відзнаками. Чимало нагород отримали прикордонники, які брали участь в ООС. 

Військовий капелан прикордонного загону відслужив святковий молебень. Разом з усіма присутніми отець Сергій помолився за мир у нашій державі та за усіх тих, хто боронить рідну землю від недруга.

До розробки програми і сценарію долучилися і художні керівники будинку культури міста Чоп.

Ми хочемо, щоб ці дні були святковими і пам’ятними не лише для ветеранів та персоналу Чопського прикордонного загону, а також для всіх жителів нашого маленького чудового містечка,тому  військовослужбовцям, працівникам та гостям свята подарували концертну програму. Красиві тематичні вокальні твори прозвучали у виконанні солістки міського Будинку культури Віри Сентипал ("Збирались хлопці"сл.Богдан Стельмах, муз.Ігор Білозір) та вокального ансамблю “Талісман” ("В темну нічку" лемківська нар. та  "Потічок карпатський"сл.Вадим Крищенко,муз.Володимир Куртяк).

Народ України глибоко поважає і пишається своїми вартовими кордону. Присутні також приймали привітання від свого побратима, військовослужбовця Кузнєцова Анатолія який виконав пісні «Західний кордон» та «Прикордонники Карпат».

На завершення прозвучала патріотична пісня «Україна Моя» (сл.. і муз.Олени Єфімчук)

 

Ведучою урочистої програми була Оксана Волос.

 

Міцного здоров’я та мирного неба над головою.