КЗ "Центр культури та дозвілля"
Чопської міської територіальної громади

І Всеукраїнський вокальний (онлайн) конкурс

Цього року, 4 квітня минає 68 років від дня народження Квітки Цісик - американської співачки українського походження з українською душею, популярної виконавиці рекламних джинґлів у США, оперної і блюзової співачки, виконавиці українських народних і популярних пісень.

Навіть після смерті Квітка Цісик притягує до себе людей і для мене також знаковим в житті стало знайомство з творчістю і голосом Квітки Цісик. Так хочеться, щоб якомога більше українців познайомилися з її творчістю, та відчули - це тепло пісень, у виконанні Квітки і пронизаних любов’ю до Батьківщини предків.

     Незважаючи на складні обставини, враховуючи вимоги сьогодення і карантинні обмеження, у місті Львів вдалося започаткувати і організувати  І Всеукраїнський (онлайн) вокальний конкурс «Незабутня Квітка Цісик – 2021», де взяли участь 224 учасники  різних вікових категорій з усіх куточків України.

Журі оцінювало учасників за 10-ти бальною системою . У більшості випадків думка членів журі була одностайною, хоча були також часті дискусії та обговорення .

В оцінюванні , особлива увага була приділена чистоті інтонування , артистичності та виконавській майстерності , складності твору до заявленої вікової категорії та номінації.

 Достойно представили м. Чоп колективи КЗ «Центр культури та дозвілля Чопської МТГ» , а саме вокальний ансамбль «Талісман», Валентина Горбей та Віра Сентипал за що і отримали заслужені нагороди - Дипломи лауреатів«Незабутня Квітка Цісик – 2021»